Yhteystiedot

DogGym Saimaa Oy
Y-tunnus 2924518-3
[email protected]

Postiosoite
DogGym Saimaa Oy
Kalevankuja 18, 55100 Imatra

Kouluttajat

Suvi-Tuuli Skyttä

p. 050 358 4984
agility & yleiset tiedustelut

Olen DogGym Saimaan agilitykoulutusohjaaja Suvi-Tuuli Skyttä. Olen v. -92 syntynyt, v. -16 syntyneen pojan äiti. Perheeseeni kuuluvat tällä hetkellä bordercolliet Maili ja Mosku, pk. mäyräkoira Matrix ja belgianpaimenkoira tervueren Marski. Kasvatan bordercollieita pienimuotoisesti.

Päälajina koirieni kanssa harrastan agilityä. Bordercolliet on osoittautunut varsin monipuolisiksi harrastuskoiriksi, joten niiden kanssa on tullut kokeiltua monia eri lajeja kuten: hakua, koirafrisbeetä, valjakkourheilua, noseworkia, rallytokoa, doboa, jälkeä ja koiratanssia. Agilityä olen kouluttanut seuratasolla jo reilut 10 vuotta.

Olen kilpaillut agilityssä 2005 vuodesta asti sekä omilla, että useilla lainakoirilla. Parhaita saavutuksia ovat Nuorten SM hopea, Piirinmestaruus yksilö- ja joukkuekulta sekä edustuspaikka European Open yksilö- ja joukkuekilpailuun vuonna 2009.

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin, agilityn koulutusohjaajakurssin, ratamestarikurssin, agilityn koetoimitsijakurssin sekä Dobo-koulutusohjaajakurssin. Toimin Kymenläänin kennelpiirin nuorisotoiminnakouluttajana, ja varsinkin nuorten kouluttaminen on lähellä sydäntäni. 

Jenni Savolainen

p. 050 369 8270
peruskoulutukset

Olen DogGym Saimaan kouluttaja Jenni Savolainen. Olen syntynyt v. -86 ja perheeseeni kuuluu kaksi kultaistanoutajaa. Helmi on syntynyt v. -09 ja Hilla v. -12. Koirat ovat kuuluneet elämääni aina. Ensimmäinen kultainen tuli meille kun olin yksivuotias, ja siitä saakka olen pyörinyt äitini kanssa koulutuskentillä ja metsissä rodun omaisissa harrastuksissa. Äitini on kasvattanut kultaisia vuodesta 2005, ja siitä saakka olen seurannut kasvatustyötä sekä pentujen elämää pentulaatikossa. Itse kävin kasvattajan peruskurssin vuonna 2015.

Helmi on ensimmäinen oma kultaiseni, jonka kanssa on tullut harrastettua kaikenlaista: tokoa, rally-tokoakin kokeiltiin joskus siskoni ohjastuksella ja BH-kokeeseenkin tuli treenattua siitä koskaan tulosta saatua. Noutohommia on tullut paljon treenattua noutajieni kanssa. Agilityyn hurahdettiin Helmin kanssa vuonna 2011, olemme aloittaneet kisaamisen vuonna 2013 . Hillan kanssa olemme treenanneet agilityä 2014 vuodesta lähtien. Myös näyttelyt ovat erittäin rakas harrastukseni, ja minut löytääkin useasti näyttelyistä kultsukehän reunasta. Helmin kanssa kiertelemme kehissä haalimassa veteraanititteleitä, välillä on menestystä ja välillä ei.

Minun pääaiheeni kouluttajana DogGym Saimaassa on arkitottelevaisuus, pennut ja näyttelytreenit. Arkitottelevaisuus ja hihnassa käyttäytyminen on yksi arjen tärkeimpiä asioita ja koiran koulutus on hyvä alottaa jo pentuiässä, mutta vanhemmatkin koirat ovat tervetulleita arkitottelevaisuustunneille. Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla koiran kanssa kouluun.
Agilityn koulutusohjaajakurssin olen suorittanut v. 2015 ja Dobo koulutusohjaajakurssin v. 2018.

Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected]