Varaustunnit

Varaustunneille ilmoittaudutaan varauskalenterin kautta. Koiran on suoritettava hallittavuustesti ennen tunnille pääsyä.

Agility

Tunti on tarkoitettu koirakoille, jotka osaavat jo esteet ja pystyvät suorittamaan rataa.
Tunnilla harjoitellaan radan suorittamista sekä erilaisia ohjaustekniikoita.
Koiran on suoritettava hallittavuustesti ennen tunnille pääsyä.

Harrasteagility

Tunti on tarkoitettu koirakoille, jotka osaavat jo esteet ja pystyvät suorittamaan rataa.
Tunnilla harjoitellaan helppoja ratoja, ei niin vakavalla meiningillä.
Tälle tunnille ei voi varata vakioryhmä paikkaa.
Koiran on suoritettava hallittavuustesti ennen tunnille pääsyä.
Ei tosikoille! 🙂

Junnuagility

Tunti on tarkoitettu alle 18 vuotiaille ohjaajille. Koiran tulee olla ohjaajalla hallinassa. Tunnilla harjoitellaan yksittäisten esteiden ja tekniikoiden lisäksi radan suorittamista.Tälle tunnille ei voi varata vakioryhmä paikkaa. Koiran on suoritettava hallittavuustesti ennen tunnille pääsyä.


Vakioryhmät

Vakioryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

Pentuagility

Pentuagilityyn voivat osallistua pennut, joilla on voimassa olevat rokotukset, aina vuoden ikään asti. Pentuagilityssä harjoitellaan käyttäytymistä yleisesti treenihallissa, vapaana kulkemista, irtoamista ja lähtöharjoituksia. Pentujen kanssa harjoitellaan jo perusohjaustekniikoita ilman esteitä ja pelkillä siivekkeillä sekä kontaktiesteiden alkeisopetusta, jossa käytetään madallettuja esteitä ja avusteita. Ryhmissä toimitaan leikin varjolla ja hyvin lyhyiden harjoitusten kautta.

VAKIORYHMÄT
Ti 19-20 Täynnä
Su 13-14 Täynnä

Alkeisagility

Alkeisagilityyn voivat osallistua yli vuoden ikäiset koirat, joilla on voimassa olevat rokotukset. Alkeissa harjoitellaan esteiden oikeanlaiset ja turvalliset suoritustavat. Lisäksi harjoitellaan vapaana kulkemista, itsenäistä estesuorittamista, irtoamista ja lähtöharjoituksia. Perusohjaustekniikoita harjoitellaan myös jo alkeistunneilla. Kontaktiesteiden alkeisopetuksessa voidaan käyttää madallettuja esteitä. Koiran on suoritettava ennen alkeisagilityyn pääsyä hallittavuustesti.

VAKIORYHMÄT
Ti 17-18 Täynnä
To 19-20 Täynnä
To 20-21 Täynnä
Su 14-15 Täynnä

Jatkoagility

Jatkoagilityyn voivat osallistua yli vuoden ikäiset koirat, joilla on voimassa olevat rokotukset. Jatkoagilityssä harjoitellaan jo radan suorittamista sekä haastavampia ohjaustekniikoita. Koiran tulee osata suorittaa jo esteitä, avusteita voidaan toki vielä käyttää. Ryhmät ovat tarkoitettu möllitasoisille koirille. Koiran on suoritettava ennen jatkoagilityyn pääsyä hallittavuustesti

VAKIORYHMÄT
To 17-18 Täynnä

Kilpailevien agility

Ryhmät ovat tarkoitettu yli 1 vuotiaille koirille, jotka ovat aloittamassa kilpailu-uraansa sekä jo kilpaileville koirakoille. Kilpailevien ryhmissä harjoitellaan suoritusvarmuutta, ohjaajan radanlukutaitoa, haastavampia ohjaustekniikoita sekä itsenäistä esteosaamista. Koiran tulee osata suorittaa jo esteitä radanomaisesti. Koiran on suoritettava ennen jatkoagilityyn pääsyä hallittavuustesti, mikäli ei ole vielä kilpaillut virallisissa kilpailuissa.

VAKIORYHMÄT
Ti 18-19 Paikkoja vapaana 2
To 18-19 Paikkoja vapaana 2

Vakioryhmien paikkavaraukset sähköpostilla [email protected]